En Çok Kazandıran 100 Franchise

En çok kazandıran 100 franchise
En çok kazandıran 100 franchise

Globalleşen dünyada, ticaret ve pazarlama sektörü de pek çok yeni etkene göre şekil değiştirmeye başlamıştır. Ticaret ile uğraşmaya niyetlenen çok sayıda insan, en kârlı sektörleri araştırmaya ve doğru bir alan bulmaya gayret etmektedir. Girilecek sektörün kârlı olmasını sağlayacak, birden fazla sebep mevcuttur. En çok kazandıran 100 franchise ile karlılığı artırabilirsiniz. Müşteri potansiyelinin yüksek olması ve buna bağlı olarak popüler bir satış ağı oluşturmak çoğu kez kolay olmayacaktır. Yeni bir iş alanı bulmak ve bu alana yatırım yapmak, her insanın tercihi olmayabilir. Yeni bir iş kolu yaratmak, hemen her zaman sancılı ve zor bir süreçtir. Bu nedenle yeni bir iş alanı yerine, hazır ve kurulu bir iş ağına dahil olmak pek çok girişimci için daha cazip bulunmaktadır.

Hazır bir iş alanı denince, akıllara ilk gelen seçenek, franchise veren firmalar olmaktadır. Bayilik olarak da adlandırılan bu sistemde; bilindik ve kârlı bir marka ile franchise anlaşması yaparak, iş hayatına giriş yapabilirsiniz.

Sıkça sorulan en çok kazandıran 100 franchise hangisidir sorusunun cevabı, sektördeki en yüksek getiriyi sağlayan firmalar olacaktır. Bu firmalar arasında; gıda, beyaz eşya, mobilya, elektronik, iletişim, aksesuar, kargo, araç kiralama ya da otomobil sektöründen popüler markaları görmeniz mümkün. Her biri alanında belirleyici olmayı başarmış olan bu firmalar, belli kriterleri baz alarak, bayilik kurma imkanı sunmaktadırlar. İş planınızda bayilik alma fikri varsa; bütçenizi ve şartlarınızı göz önüne alarak, alternatifleri detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Bu noktada, sektör ile ilgili deneyim ve bilginizi de dikkate alarak, bir tercih yapmanız uygun olacaktır.

En İyi Kazandıran Bayilik

Girişimciler için bayilik almak için en önemli kriterlerin başında, iyi bir kazanç beklentisi bulunmaktadır. Birçok popüler marka, sadık müşteri avantajı ile bayilerine yüksek kârlılık sağlar. Bu noktada markanın, müşteri memnuniyetini de göz önüne almalısınız. En iyi kazandıran bayilik arayışınızda, sektörel haberleri mutlaka takip etmelisiniz.

Bayilik almaya karar verdiğinizde, giriş yapmak istediğiniz alanı da belirlemelisiniz. Gıda sektöründe bayilik veren firmalar, son yılların en çok rağbet gören markaları olmuştur. Pek çok farklı noktada hizmete açılan aynı markaya ait bayiler sayesinde, aynı lezzet ve konsepte sahip ürünleri tadabilme imkanı sunulur. Müşteri sadakati ve marka değerini koruyan iş şekli ile bayiliğini aldığınız firmanın, öne çıkan işletmelerinden biri haline gelebilirsiniz. Bu şekilde ilerleyerek, bayi sayınızı arttırmaya gidebilirsiniz.

En İyi Kazandıran Bayilik

Bayilik alırken, en iyi kazandıran markayı bulmanız dikkat isteyen bir süreç olacaktır. Kişisel deneyimleriniz ve detaylı bir araştırma ile dilediğiniz sektördeki, en kârlı markayı bulabilirsiniz. Kendi deneyiminiz ve beklentileriniz dışında, franchise verecek olan markanın da belli şartları olacaktır. Bu nedenle sektöre karar verdikten sonra, bu sektörde bayilik anlaşması yapabileceğiniz markaları belirleyebilirsiniz. Markaların, bayilik şartları ve bütçe gibi detayları dikkatlice incelemeniz gerekecektir. Yalnızca bütçe, bayilik anlaşması için yeterli olmayabilir. Pek çok bilindik firma, marka değerini korumak için bayilik almak isteyen girişimcilerin de belli koşulları yerine getirmesini ister.

En Çok Para Kazandıran Franchisingler

Franchising seçimi sırasında; ortaya koyduğunuz bütçe ve emek, mutlaka size kârlı bir şekilde geri dönmelidir. Bu nedenle, kâr marjının yüksek olduğu bayiliklere öncelik vermelisiniz. Kâr marjı, elbette müşteri yoğunluğuna bağlı olarak artmaktadır. Bu nedenle sıkça tercih edilen markaları tercih etmelisiniz. En çok para kazandıran franchising anlaşmaları ile kısa sürede, hedeflediğiniz yüksek kâr marjını yakalayabilirsiniz.

Her sektörde bayilik veren firmalar, farklı konseptlerde ve bütçelerde franchising anlaşmaları yapmaktadırlar. Gıda sektörünün en çok tercih edilen markaları şu şekildedir:

  • Levent Börek
  • Ekrem Coşkun Döner
  • Göksel Tantuni
  • Midyeci Ahmet
  • Komagene Çiğ Köfte
  • Oses Çiğ Köfte
  • Simit Sarayı
  • Tavuk Dünyası
  • Kahve Dünyası

Gıda sektörünün yanı sıra mobilya ve beyaz eşya gibi dayanıklı tüketim ürünlerinde de bayilik almak cazip olacaktır. Bu alanda franchising anlaşması yapabileceğiniz markaların bir kısmı şunlardır:

  • Yataş
  • Bambi Yatak
  • Kelebek Mobilya
  • Enza Home
  • Arçelik
  • Beko
  • Siemens
  • İstikbal Mobilya

İletişim sektörü de son yıllarda artan talebe karşılık olarak, büyümüş ve pek çok yeni bayilik aracılığı ile her bölgede hizmet vermeye devam etmektedir. İletişim sektöründe, faaliyet göstermeyi hedefliyorsanız; Vodafone, Turkcell ya da Türk Telekom markalarının birinden bayilik almayı düşünebilirsiniz.

Son yıllarda büyük bir pazar haline gelen kargo sektörü de bayilik sistemi ile dahil olabileceğiniz bir iş kolu olmaktadır. Kargo sektöründe tercih edebileceğiniz çeşitli kargo firmaları da şu şekildedir:

  • Yurtiçi Kargo
  • Mng Kargo
  • Aras Kargo
  • Sürat Kargo

En İyi Franchise Markaları

İstediğiniz sektöre giriş yapmadan önce, ilgi duyduğunuz franchise markaların şartlarını inceleyerek, işe başlayabilirsiniz. Anlaşma gereği ortaya koymanız gereken bütçe ve diğer koşullar konusunda yeterli bilgiye sahip olmak, kararınızı vermenizi kolaylaştırır. Sektörün; avantajlarını ve dezavantajlarını gözlemleyerek, ileride karşılaşabileceğiniz sorunları önceden tespit etme şansını yakalarsınız.

En iyi franchise markaları aramanızda, firmaların sizden beklentilerini iyi analiz etmelisiniz. Pek çok firma isim hakkı ücreti dışında farklı talepler de sunarlar. Bu koşulların büyük bir kısmı, bayiliğin hizmet vereceği mekanın konsepti olmaktadır. Her franchisingde olduğu gibi bilindik ve müşteride “tanıdık olma” hissi yaratan bir atmosferi korumanız istenir.

Bazı franchise markaları, bayilik alan girişimcilere işlerini kolaylaştırıcı destekler de sunmaktadır. Bu destekler arasında proje tasarımı başta gelmektedir. Projeyi hazırlama ve işleme koyma konusunda, girişimciye gerekli desteği sunan franchise markaları ile yola çıkmak, size zaman ve emek tasarrufu sağlar.

En İyi Franchise Markaları

Bayilik veren firmaların bir kısmı, sektöre hakim çalışan istihdamı konusunda da yol gösterici olmaktadır. İşleyişi bilen ve deneyimli çalışan desteği ile işiniz daha kolay olacaktır. Gerektiğinde, personele eğitim imkanı da sunan pek çok farklı marka, bu sayede bayilerinde istediği ve amaçladığı standartı yakalayabilir. Bayilik alacağınız sektöre uzaksanız ve destek alarak daha hızlı ilerleyeceğinizi düşünüyorsanız, sizin için en iyi franchise markası seçiminde bu avantajlı koşulları aramanız uygun olacaktır.

En Karlı Franchising Markaları

Bayilik alırken, sizden istenen tüm şartları ve bütçeyi dikkatlice incelemeniz gerekecektir. Diğer yandan bu işe ayırdığınız bütçenin de kısa sürede size dönmesi ve kâr etmeye başlamanız için getirisi yüksek bir marka ile çalışmalısınız.

Kâr oranını belirleyen unsurların başında, bayilik aldığınız firmanın şartları gelmektedir. Bu her markada değişiklik gösteren bir durum olmaktadır. Bunun yanında, en karlı franchising markaları konusunda dikkat etmeniz bir diğer önemli nokta da bayinin hizmet vereceği konumdur. Kâr durumunu en çok etkileyen hususların başında gelen konum, mutlaka sektör ile uyumlu bir noktada yer almalıdır. İşlek ve hareketli bir konumda hizmete açılan gıda sektörü markaları, genellikle yüksek kâr marjını yakalarlar. Şehrin bilindik köşelerinde bulunan dayanıklı tüketim ürünleri mağazaları, ihtiyaç duyulduğunda ilk ziyaret edilen yerler olmaktadırlar. Alışveriş merkezleri içinde bulunan bayiler de en sık tercih edilen yerler arasında bulunurlar. Bunun yanında, rakip firmaların yoğunlukta olduğu bir konumda sizi öne çıkaracak bir farka sahip olarak, kârınızı katlayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir